BYGGTEKNISK RÅDGIVNING, BESIKTNING & KONTROLL

Varje fastighet har sina förutsättningar. Och möjligheter. Vissa byggnader är mer komplexa än andra. Ibland är det också själva verksamheten som ska bedrivas där som ställer sina krav. Vi har genom åren sett och gjort det mesta. Och vet när det är läge att tänka nytt och annorlunda.

Nedan kan du läsa mer om våra olika tjänster inom byggteknisk rådgivning, besiktning och kontroll. Har du behov som du inte hittar svar på här så hör gärna av dig, med stor sannolikhet har vi erfarenhet av det också.

FÖRSTUDIE & STATUSBESIKTNING
Vad är problemet och vilken åtgärd är bäst? Vi ger dig en tydlig bild och konkreta lösningar. Med flera alternativ, och deras konsekvenser.

DUE DILIGENCE
Ett bra underlag ger dig större trygghet vid en affär. Oavsett om du ska förvärva eller avyttra. Vi hjälper dig utreda och utvärdera. 

ENTREPRENADBESIKTNING
Har du fått det du beställt? Som oberoende expert hjälper vi dig kontrollera så att entreprenadarbetena utförts korrekt och med rätt kvalitet.

KONTROLLANSVAR ENLIGT PBL
Vi hjälper dig se till att allt går rätt till i byggprocessen, från planering till slutbesiktning. Vi ger dig självklart också råd och tips.

UNDERHÅLLSPLANERING
Om du vet vad som ska göras, när, var och hur, då har du möjlighet att både spara pengar och utveckla fastigheten. Och därmed öka värdet.

Har du frågor? Prata gärna med Christian så hjälper han dig vidare.