0 % WASTE. 100 % ACTION.

Ett byggprojekt har deadlines. Vår planet borde inte ha det. Samtidigt, hållbarhet är på allas läppar. Det är bra. Men vackra ord kommer inte kommande generationer tacka oss för. Det händer helt enkelt för lite, och för långsamt. Visst är det komplext – men samtidigt enkelt. Det handlar om hur vi människor beter oss.

FRÅN BOV TILL FÖREBILD.

Vi är ingen vän av gamla vanor, föråldrade attityder och arbetssätt som slösar med både ekonomi, människors kompetens och inte minst jordens ändliga resurser. Vår samhällsbyggnadsbransch står också för en betydande del av Sveriges utsläpp. Det är krass fakta. Och det vill vi ändra på.

Vi är vana vid att utmana oss själva. Och branschen. Ibland gå först och visa vägen när så krävs. Och vi vill få till verklig förändring. Nu. Främja det som gör nytta, och få bort det som skadar. För tänk om vår bransch kunde städa upp efter sig, och kanske till och med ge kommande generationer något att tacka oss för. Gå från bov till förebild. Vi tänker jobba för det. Och framöver kommer du kunna följa vårt arbete här.