RENOVERA FASAD? BYTA FÖNSTER? STAMBYTE? DET DU FUNDERAR ÖVER HAR VI GJORT MÅNGA GÅNGER TIDIGARE.

Vi hjälper din bostadsrättsförening med all typ av renovering och när ni vill bygga om, eller till. Ja, även bygga nytt. Vi har jobbat med bostäder sedan 80-talet så det är stor sannolikhet att vi har erfarenhet av det du just nu funderar över. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor, eller för ett förutsättningslöst möte.

RENOVERING ÄR EN MÖJLIGHET TILL FÖRBÄTTRING.

Ett byggprojekt kan upplevas som något jobbigt – eller bli något som alla medlemmar ser fram emot. För så som vi ser på det så är det alltid en möjlighet till att skapa positiv skillnad. För din bostadsrättsförening. För ditt boende. Och för miljön.

Vi börjar alltid med att fråga vad ni vill åstadkomma. Och varför ni vill det. Har du och övriga i styrelsen inte målbilden riktigt klar för er så börjar vi där. Att hjälpa er hitta fram till den.

Det finns inga enkla svar. Varje fastighet har sina förutsättningar. Men efter över 40 år så har vi stött på det mesta. Vi vet vad som fungerat – och vad som inte gjort det. Och vi vet när det är läge att tänka nytt.

VI SKÖTER DIALOGEN MED MEDLEMMARNA.

Berörs ditt hem så vill du veta det – i god tid. Och få chansen att förmedla dina tankar och idéer. För att säkerställa att alla medlemmar i din brf, och era eventuella hyresgäster, känner sig hörda och trygga så jobbar vi lika engagerat med att se människan, som byggtekniken och har genomtänka processer för det. Vi ser till att allt flyter på, samtidigt som vi avlastar er i styrelsen. Du kan läsa mer om detta under tjänsten Medlemsdialogen.

VI HJÄLPER DIG MED HELHETEN, ELLER MED SPECIFIK KOMPETENS.

Vi kan hjälpa till från idé till att allt står klart. Olika typer av utredningar, bygglov, upphandlingsstöd och projektledning hela vägen till besiktning. Vi hjälper er även t ex med att ta fram en underhållsplan så att ni gör rätt sak vid rätt tid och kan utnyttja att samordna åtgärder. Det blir mer ekonomist hållbart.

Här nedan hittar du tjänster som bostadsrättsföreningar brukar efterfråga, om det är någon du saknar så titta även under våra tjänster eller hör av dig till oss.

Arkitektur
Bygglov
Byggledning & Kontroll
Förstudie & Statusbesiktning
Entreprenadbesiktning
Medlemsdialogen
Projektledning
Upphandling av entreprenör
Underhållsplanering

Har du frågor? Prata med Maria så hjälper hon dig.